Nejčtenější články

Kváskový chléb dělám asi dva roky. Začala jsem ho dělat v troubě, ale jak jsem dostala k vánocům domácí...
Našla jsem starý prstýnek, který jsem dřív nosívala. Ale pak se mi zlomil a já si ho schovala a od té doby...
Věříte na splněná přání? Zkuste si něco přát a uvidíte. Mám pro Vás návod, jak na to.
Z tohoto receptu na domácí prášek do myčky jsem opravdu nadšená. Je to za pár korun, ekologické a navíc to...
Návod na jednoduché háčkované chňapky.

Výborné bramboráky - recept

22.08.2015         2 comments

Bramboráky

Ingredience:

1 kg brambor

100 g mouky

2 vejce

4 stroužky česneku

Pepř, sůl, majoránka (1 lžíce)

Postup:

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, osolíme asi 1 lžičkou soli, dáme na cedník a počkáme, až přebytečná voda odteče. Zbytky vody vymačkáme. Přidáme vejce, mouku, vytlačený česnek, pepř, sůl a majoránku. Zamícháme. Můžeme trošku ochutnat, jestli je těsto dostatečně okořeněné.

bramborak

Na teflonovou pánvičku kápneme trošku oleje, rozehřejeme na středně silný plamen (až silný). Zkusíme kousek těsta, jestli je pánvička dostatečně rozehřátá. Těsto lžící na pánvi jemně rozetřeme a opékáme z každé strany několik minut dozlatova.

recept bramboraky

Dobrou chuť :-)

 

 

Diskuse

nový komentář
Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem